VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo

 

Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel, schreven

een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau. Het idee achter het

boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies opgenomen. We zien enerzijds hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant. Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week voor de 'Zus-variant' gaan en in het weekend met vrienden een keer voor 'Zo' kiezen. Het boek bevat 22 gerechten en daarmee liefst 44 recepten.

 

Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keurslager, zijn

55.000 exemplaren verschenen en verspreid door de 500 aangesloten Keurslagers in Nederland.

 

terug

 

VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo

 

Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel, schreven

een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau. Het idee achter het

boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies opgenomen. We zien enerzijds hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant. Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week voor de 'Zus-variant' gaan en in het weekend met vrienden een keer voor 'Zo' kiezen. Het boek bevat 22 gerechten en daarmee liefst 44 recepten.

 

Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keurslager, zijn

55.000 exemplaren verschenen en verspreid door de 500 aangesloten Keurslagers in Nederland.

 

 

VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo

 

Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel, schreven

een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau. Het idee achter het

boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies

opgenomen. We zien enerzijds hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht

in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van

hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant.

Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week voor de 'Zus-

variant' gaan en in het weekend met vrienden een keer voor 'Zo' kiezen.

Het boek bevat 22 gerechten en daarmee liefst 44 recepten.

 

Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keurslager, zijn

55.000 exemplaren verschenen en verspreid door de 500 aangesloten

Keurslagers in Nederland.

 

 

VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo

 

Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel,

schreven een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau.

Het idee achter het boek is bijzonder; van elk recept in het boek

zijn namelijk twee versies opgenomen. We zien enerzijds hoe zus

Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert

en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van hetzelfde gerecht een

klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant.

Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week

voor de 'Zus-variant' gaan en in het weekend met vrienden een

keer voor 'Zo' kiezen. Het boek bevat 22 gerechten en daarmee

liefst 44 recepten.

 

Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keur-

slager, zijn 55.000 exemplaren verschenen en verspreid

door de 500 aangesloten Keurslagers in Nederland.