VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo
Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel, schreven
een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau. Het idee achter het
boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies opgenomen. We zien enerzijds hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant. Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week voor de 'Zus-variant' gaan en in het weekend met vrienden een keer voor 'Zo' kiezen. Het boek bevat 22 gerechten en daarmee liefst 44 recepten.
Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keurslager, zijn
55.000 exemplaren verschenen en verspreid door de 500 aangesloten Keurslagers in Nederland.
terug
VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo
Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel, schreven
een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau. Het idee achter het
boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies opgenomen. We zien enerzijds hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant. Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week voor de 'Zus-variant' gaan en in het weekend met vrienden een keer voor 'Zo' kiezen. Het boek bevat 22 gerechten en daarmee liefst 44 recepten.
Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keurslager, zijn
55.000 exemplaren verschenen en verspreid door de 500 aangesloten Keurslagers in Nederland.
VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo
Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel, schreven
een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau. Het idee achter het
boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies
opgenomen. We zien enerzijds hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht
in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van
hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant.
Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week voor de 'Zus-
variant' gaan en in het weekend met vrienden een keer voor 'Zo' kiezen.
Het boek bevat 22 gerechten en daarmee liefst 44 recepten.
Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keurslager, zijn
55.000 exemplaren verschenen en verspreid door de 500 aangesloten
Keurslagers in Nederland.
VOLLE AANDACHT VOOR ZUS & Zo
Jeremy en Ellemieke Vermolen, broer en zus, chef en fotomodel,
schreven een eigen kookboek: Zus & Zo, koken op je eigen niveau.
Het idee achter het boek is bijzonder; van elk recept in het boek
zijn namelijk twee versies opgenomen. We zien enerzijds hoe zus
Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert
en anderzijds hoe chef-kok Jeremy van hetzelfde gerecht een
klein meesterwerkje maakt. Als in zijn restaurant.
Lezers kunnen steeds kiezen en bijvoorbeeld door de week
voor de 'Zus-variant' gaan en in het weekend met vrienden een
keer voor 'Zo' kiezen. Het boek bevat 22 gerechten en daarmee
liefst 44 recepten.
Van het boek, dat met name is vervaardigd voor De Keur-
slager, zijn 55.000 exemplaren verschenen en verspreid
door de 500 aangesloten Keurslagers in Nederland.