VOLLE AANDACHT VOOR contemporary cooking 2010
François Geurds kwam, zag en overwon. Zijn restaurant Ivy opende
begin 2009 haar deuren en werd direct overstelpt met loftuitingen en
een eerste Michelin-ster binnen 9 maanden. Samen met EATZ maakte FHB
een kookboek. Het werd Contemporary Cooking 2010.
Het kookboek gaat vergezeld van een DVD die de sfeer in het
restaurant en de passie van de chef goed in beeld brengt. Het boek
is alleen verkrijgbaar bij Restaurant Ivy, via de site van Ivy en bij de
Robust-keukenlijn van Philips.
(Ivy is in 2013 van naam veranderd en heet nu FG Restaurant)
terug
VOLLE AANDACHT VOOR contemporary cooking 2010
François Geurds kwam, zag en overwon. Zijn restaurant Ivy opende
begin 2009 haar deuren en werd direct overstelpt met loftuitingen en
een eerste Michelin-ster binnen 9 maanden. Samen met EATZ maakte FHB
een kookboek. Het werd Contemporary Cooking 2010.
Het kookboek gaat vergezeld van een DVD die de sfeer in het
restaurant en de passie van de chef goed in beeld brengt. Het boek
is alleen verkrijgbaar bij Restaurant Ivy, via de site van Ivy en bij de
Robust-keukenlijn van Philips.
(Ivy is in 2013 van naam veranderd en heet nu FG Restaurant)
VOLLE AANDACHT VOOR contemporary cooking 2010
François Geurds kwam, zag en overwon. Zijn restaurant Ivy opende begin 2009 haar deuren en werd direct overstelpt met loftuitingen en een eerste Michelin-ster binnen 9 maanden. Samen met EATZ maakte FHB een kookboek. Het werd Contemporary Cooking 2010.
Het kookboek gaat vergezeld van een DVD die de sfeer in het restaurant en de passie van de chef goed in beeld brengt. Het boek is alleen verkrijgbaar bij Restaurant Ivy, via de site van Ivy en bij de Robust-keukenlijn van Philips.
(Ivy is in 2013 van naam veranderd en heet nu FG Restaurant)
VOLLE AANDACHT VOOR contemporary cooking 2010
François Geurds kwam, zag en overwon. Zijn restaurant Ivy opende begin 2009 haar deuren en werd direct overstelpt met loftuitingen en een eerste Michelin-ster binnen 9 maanden. Samen met EATZ maakte FHB een kookboek. Het werd Contemporary Cooking 2010.
Het kookboek gaat vergezeld van een DVD die de sfeer in het restaurant en de passie van de chef goed in beeld brengt. Het boek is alleen verkrijgbaar bij Restaurant Ivy, via de site van Ivy en bij de Robust-keukenlijn van Philips.
(Ivy is in 2013 van naam veranderd en heet nu FG Restaurant)