VOLLE AANDACHT VOOR chef@work
FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman en
François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet kunstenaars
en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een werkwoord is.
In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we van
‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door. Het boek,
exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met recepten die
als oefenstof kunnen dienen.
terug
VOLLE AANDACHT VOOR chef@work
FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman en
François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet kunstenaars
en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een werkwoord is.
In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we van
‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door. Het boek,
exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met recepten die
als oefenstof kunnen dienen.
VOLLE AANDACHT VOOR chef@work
FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman
en François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet
kunstenaars en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een
werkwoord is.
In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we
van ‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door.
Het boek, exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met
recepten die als oefenstof kunnen dienen.
VOLLE AANDACHT VOOR chef@work
FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman en François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet kunstenaars en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een werkwoord is.
In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we van ‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door. Het boek, exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met recepten die als oefenstof kunnen dienen.