VOLLE AANDACHT VOOR chef@work

 

FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman en

François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet kunstenaars

en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een werkwoord is.

 

In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we van

‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door. Het boek,

exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met recepten die

als oefenstof kunnen dienen.

 

terug

 

VOLLE AANDACHT VOOR chef@work

 

FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman en

François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet kunstenaars

en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een werkwoord is.

 

In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we van

‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door. Het boek,

exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met recepten die

als oefenstof kunnen dienen.

 

 

VOLLE AANDACHT VOOR chef@work

 

FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman

en François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet

kunstenaars en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een

werkwoord is.

 

In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we

van ‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door.

Het boek, exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met

recepten die als oefenstof kunnen dienen.

 

 

VOLLE AANDACHT VOOR chef@work

 

FHB maakte samen met EATZ boeken met topchefs als Sergio Herman en François Geurds. Wie dergelijke chefs aan het werk ziet, ziet kunstenaars en zou haast vergeten dat koken ook gewoon een werkwoord is.

 

In Chef@Work is elk hoofdstuk een werkwoord en nemen we van ‘aanbraden’ tot aan ‘zeven’ heel veel kooktechnieken door. Het boek, exclusief vervaardigd voor Sligro, is gelardeerd met recepten die als oefenstof kunnen dienen.